Eten en drinken

Op het Zomerterras kan je weer lekker eten! Streetfood, fingerfood, fruitbars, allemaal heerlijke hapjes die ter plekke bereid worden in de vaak bijzondere en originele foodtrucks. Ook Hollandse happen als friet ontbreken niet.

We hebben ons best gedaan om juist Vlaardingse ondernemers te vragen deel te nemen en hun beste beentje voor te zetten. Tezamen vormen ze in feite een heel groot openluchtrestaurant waar iedereen kan nemen waar hij trek in heeft. De één neemt een lekker portie friet, terwijl de ander geniet van een indiase curry. Of wat dacht je van een culinaire hamburger? Combineer het aangename met het aangename! Fijne muziek, gezellige sfeer en voor iedereen wel wat lekkers.

Het Speciale Bieren en Wijnen Terras

Gastheren Hans (Eetcafé d’Oude Stoep) en Evert-Jan (KnaapWijnen) hebben ook dit jaar weer een heerlijk aanbod samengesteld. Kom genieten van de speciale bieren en bijzondere wijnen op dit fijne terras met zicht op de parkvijver en het podium.

Wijnproeverij 6 en 13 augustus

Met op zondagmiddag (na het Zomerterras Matinee concert) natuurlijk ook weer de Wijnproeverij. Registervinoloog Evert-Jan Bijl, die zelf ooit werkte als wijnboer in de Bourgogne, presenteert op beide zondagen de wijnen van verschillende wijnmakers.