Welkom

Daar gaan we weer! De 18de editie van het Zomerterras barst vanaf 4 augustus los: drie weken supergezellige avonden en middagen met heel veel muziek en cultuur. We zijn weer trots dat we de leukste lokale, nationale en internationale acts mogen verwelkomen. Dit jaar opent Orkesta Mendoza als headliner het Zomerterras: een heerlijke mix van texmex, mariachi en cumbia uit Tucson Arizona. Een perfecte zomerse band voor een heerlijke zomeravond in het park. En wat te denken van het Spaanse Eskorzo, of The Uppertones uit Italië? Inmiddels staat het Zomerterras op veel wensenlijstjes van bands uit het buitenland, vanwege de goeie faciliteiten, een fijn (Delta) hotel, maar vooral het super enthousiaste en sympathieke Vlaardingse publiek. Ook uit Nederland zelf hebben we gave acts gevraagd om het Zomerterras te verwennen: het onvolprezen Kraak & Smaak (live) en de publiekslieveling Diggy Dex.

Op veler verzoek is terug van weggeweest Zomerterras Klassiek op de vroege zondagmiddag. Met het Matangi Kwartet en het Quintet Airlines hebben weer een volwaardig klassiek programma.

Het Zomerterras is weer als vanouds, maar toch zijn er weer nieuwe programma’s.
Op zondag 13 augustus vanaf 14.30 is het meezingen geblazen op het Fiesta Hollandia, en daar zit geen woord Spaans bij. Een geheel nieuw initiatief van het Zomerterras en de Wannebiezz.

De laatste zondag maken we plaats voor het UITterras, dé aftrap voor het culturele seizoen ‘17/’18.

Veel plezier op het Zomerterras!

Kaarten voor de laatste avond zijn hier te krijgen.