Zomerterras

10 t/m 26 augustus

UN1EK Zomerfeest

22 aug 13:00
Diverse locaties
UN1EK Zomerfeest

Voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam!*

Bij de ingang krijg je een strippenkaart waarmee je kunt meedoen aan leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten. Je kunt je uitleven op de stormbaan, pannakooi voetballen en boksen met Clubfit in de sportarena, djembé en gitaar leren spelen in de UN1EK muziekstudio, knutselen en verven in de ‘Jij bent UN1EK’ creacorner, techniekproefjes doen in het UN1EK techlab, dansen met de UN1EK dancesquat, koekjes versieren en picknicken in de UN1EK foodplaza, je nagels pimpen, schminken en haarvlechten in de UN1EK beautyshop en je kunt een metamorfose ondergaan voor een fotoshoot met je beste vriend of vriendin in de UN1EK fotobooth.

We sluiten het UN1EK Zomerfeest rond 17:00 uur samen zingend en dansend af. Kortom, je zult je op het UN1EK Zomerfeest geen moment vervelen!

Tip: vraag je ouders om het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest 2018 vooraf in te vullen. Dan kun je op 22 augustus via de ‘fast lane’ naar binnen. Let op: er is op het feestterrein plek voor maximaal 800 kinderen. Zorg dus dat je op tijd bent want vol=vol.

*Onder begeleiding van een volwassene ben je van harte welkom!