Zomerterras

4 t/m 20 augustus 2017

Snel naar (archief 2017)

UITterras

zo 20 aug 12:15
Diverse locaties
UITterras

Met Marjolein Meijers, Brandweerman Sam (2+), Villa Voice, Jan de Ligt, Simon & Garfunkel Acoustic en Jan Rot.

Marjolein Meijers

Zondag 20 augustus
12:55
Grote podium

Zangers, muzikante en actrice Marjolein Meijers stond de afgelopen 25 jaar op het podium als deel van het theaterduo ‘De Berini’s’, met Jan Rot als ‘An & Jan’ én solo. Op vrijdag 16 februari 2018 brengt zij samen met haar muzikanten in de Stadsgehoorzaal een smaakvol en bovenal muzikaal theaterdiner in vier ‘gangen’ getiteld ‘Lust jij dat?’. Vier verhalen mét heerlijk eten en fantastische muziek uit alle seizoenen. Aanstekelijk, verrassend, humoristisch en verrukkelijk. En deze zondagmiddag geeft zij op het UITterras alvast een speciale muzikale preview.

Brandweerman Sam Live (2+)

Zondag 20 augustus
13:20
Kleine podium

Kinderheld Brandweerman Sam (bekend van RTL8 Telekids) komt dit jaar terug in het theater. Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter op 16 december 2017 in Vlaardingen te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud. Speciaal voor de kleinste Zomerterrasbezoekertjes geeft Brandweerman Sam alvast een voorproefje van deze show vol vrolijke muziek, dans en humor. Heel misschien mag je na afloop zelfs wel even met jouw held op de foto! 

Villa Voice – UITterras

Zondag 20 augustus
13:50
Grote podium

Speciaal voor het Zomerterras presenteert het Villa Voice Kinderkoor, onder leiding van zangdocent Roosje Slooter, iets bijzonders: een aantal vaders hebben een popband samengesteld om met de kinderen een gave liveshow neer te zetten. Villa Voice met Ouderband dus! Het kinderkoor, in zomerformatie bestaande uit kinderen van 6 en 12 jaar, zal meerdere vrolijke kinderliedjes ten gehore brengen. Gedurende 1 week hebben ze hard geoefend in KADE40, als een soort zomerkamp. De 4 koppige liveband, bestaat uit Jochem van Abel (keys), Willem Stevense (drums), Omar Naimut (gitaar) en Martijn Horsten (bas).

Simon & Garfunkel Acoustic

Zondag 20 augustus
14:35
Grote podium

Aan de hand van de mooiste Simon & Garfunkel songs delen Jop Wijlacker en Dennis Kolen hun jeugdherinneringen. In hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ op 18 februari 2018 in de Stadsgehoorzaal wisselen zij spraakmakende anekdotes af met sfeervolle beelden en persoonlijke herinneringen. En natuurlijk muziek van het bekende Amerikaanse duo Simon & Garfunkel. Sound of Silence, Homeward Bound, the Boxer, Cecilia en Mrs. Robinson, ze komen allemaal voorbij. Harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten. Dichterbij Simon & Garfunkel kun je niet komen…

Jan Rot

Zondag 20 augustus
15:25
Grote podium

Zanger en rasverteller Jan Rot neemt je mee terug naar de tijd dat je nog jong en mooi was, op school zat, een gezin grootbracht of juist nog geboren moest worden. Over Wham! op Wembley, Springsteen en Bowie in de Kuip en Prince in Paradiso. Over je eerste cd, je eerste computer, de opkomst van aids en nog veel meer. Zijn show ‘Seks & Drugs & Rot & Roll’ op 18 mei 2018 in de Stadsgehoorzaal zit vol mooie verhalen, trivia en feiten, fijne vertalingen en eigen liedjes.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar UITterras? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

 

3e weekend, Zondag 20 augustus Alle acts