Zomerterras

5 t/m 21 aug 2022

Stranded

za 20 aug 19:30
Kleine podium

 

Op het kleine podium duiken we dit keer diep in de vrolijke house en dampende disco. Het team van Stranded host een avond waar de dance in de spotlight staat, natuurlijk met behulp van een silent disco!

Stranded is geboren op het Vlaardingse Stadsstrand en al snel wist de achterban dit collectief van jonge Vlaardingers op veel andere plekken te vinden. Er volgden meer kleinschalige festival op het Stadsstrand, de club huurde een boot af om een dampende disco- en houseparty te houden en werkten samen met De Kroepoekfabriek tijdens een nachtfeest in zwembad De Kulk. Het Zomerterras is de enige logische stap voorwaarts!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Stranded? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

**Kaartjes kopen? Let wel goed op: Discoterras is toegankelijk voor iedereen vanaf 13 jaar. Alleen toegang met een online gekocht ticket. Lees de huisregels, dan weet je wat je wel en niet mee kan nemen. Bij de toegangspoort wordt goed gecontroleerd voor uw veiligheid. Ticketprijs is inclusief onbeperkt gratis toiletbezoek. Gekochte tickets worden niet teruggenomen. Geef ze weg of biedt ze aan via de socials.

Dit is een onderdeel van het Discoterras

 

3e weekend, Zaterdag 20 augustus Alle acts