Zomerterras

2024

Kuzko

vr 16 aug 18:15
Zomerweidepodium
Kuzko
In samenwerking met De Kroepoekfabriek

Het eigenwijze duo Dani en Sam is Kuzko gestart uit een liefde voor de eigenwijs klinkende electropop. Hun catchy hooks, melodieuze zanglijnen en lyrics vol humor trekken je in de kleurrijke Kuzko-wereld en uit de dagelijkse sleur. Dat dit ze goed afgaat, blijkt wel uit de waslijst aan shows: Noorderslag, Concert at Sea, de Popronde.. you name it. Het geluid is ook helemaal van nu, ondanks dat ze gek zijn op die onderliggende 80's en 90's feel, en past helemaal in het rijtje met Dua Lipa, Purple Disco Machine en Confidence Man.

De liedjes zijn sinds het ontstaat van de band in 2020 wel wat serieuzer geladen met thema's zoals hartenzeer, zelfacceptatie en nieuwe liefde, maar de speelsheid die het eerdere werk kenmerkte is absoluut niet verloren gegaan. Ga er maar vanuit dat je een hele sexy, dampende liveshow tegemoet gaat die vrijwel alle zintuigen gelijktijdig bedient!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Kuzko? Laat even weten!

 

2e weekend, Vrijdag 16 augustus Alle acts