Zomerterras

2024

ZEP

vr 16 aug 22:45
Main stage
ZEP
In samenwerking met De Kroepoekfabriek

Met zijn indrukwekkende 2.04 meter lengte zijn je ogen al op hem gevestigd zodra hij het podium op komt, nog voor hij ook maar een trommel heeft beroerd. Want de drums, dat is Zeps thuishonk. Door de jaren heen is het daar echter niet bij gebleven: bas, dj-sets, gitaar, toetsen en allerhande huis-tuin-en-keukenobjecten zoals tuinslangen, basketballen en ritsen behoren ook tot zijn muzikale arsenaal. In combinatie met zijn voorliefde voor elektronica, hiphop en breaks maakt dat we hier een echte muzikale alleskunner hebben.

Compleet genre overstijgend, overdonderend in zijn energie en muzikale productie. Het is dan ook niet zo gek dat Zep, nuchtere Hollander zijnde, Europa en zelfs de VS gek maakt met zijn shows. Tip van de redactie: een show die je móet beleven!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar ZEP? Laat even weten!

 

2e weekend, Vrijdag 16 augustus Alle acts