Zomerterras

2024

Primaat

za 17 aug 20:00
Main stage
Primaat

Vorig jaar maakten ze een onuitwisbare, ijzersterke indruk met hun ZT-primeur, die mannen van Primaat. We kregen regelmatig te horen dat dit echt hét hoogtepuntje was van het Zomerterras 2023. Nu nodigen we niet zo snel artiesten uit terug te keren (we do change a winning team), maar dit keer konden we er niet omheen: Primaat moest terug!

De denderende band smeedt Nederlandstalige teksten, hiphop, funk, jazz en een weergaloze en theatrale livereputatie tot een beestachtig lekker concert. Dat kan ook bijna niet anders als een formatie voorkomt uit spontane jamsessies: het is een logisch voortvloeisel van pure passie en energie. Als het dan ook nog eens uit Overijssel komt, toch al de bakermat gebleken van menig goede act, heb je jackpot!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Primaat? Laat even weten!

 

2e weekend, Zaterdag 17 augustus Alle acts