Zomerterras

2024

Elephant

vr 23 aug 20:00
Main stage
Elephant

De Rotterdamse band Elephant is ontstaan in coronatijd. En in die tijd, op dat ene zeldzame moment waarop het mogelijk was, hadden ze hun allereerste show ooit op het Vlaardingse Stadsstrand. Daar bliezen ze het publiek al direct weg met hun galmende zangpartijen, melancholische, zonnige liedjes en onwijs goede gitaarrifjes. De rest van Nederland heeft dat inmiddels ook opgemerkt: het stempel ‘Veelbelovend Talent’ vanuit de Volkskrant, 3voor12 en 3FM, support van DeWolff-gitarist en producer Pablo van de Poel, airplay op veel zenders (o.a. Kink), veel uitverkochte clubshows en succesvolle twee albums, ook over de grens.

De wonderschone muziek van Elephant is oorstrelend en geschikt voor de porseleinkast, maar toch spannend! Alsof er een engeltje in je oor piest. We verwelkomen ze met open armen!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Elephant? Laat even weten!

 

3e weekend, Vrijdag 23 augustus Alle acts