Zomerterras

4 t/m 20 augustus 2017

Snel naar (archief 2017)

Diggy Dex

za 12 aug 22:30
Grote podium
Diggy Dex

Zijn najaars-clubtour ‘Golven’ met live band is voorbij en de lovende recensies stroomden binnen. De show in Hedon werd vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal en Paradiso Noord/Tolhuistuin was uitverkocht. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, gaat hij met een aantal shows in het voorjaar van 2017 weer op tour.

September 2016 kwam zijn vijfde album ‘Golven’ uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ met JW Roy. Deze is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de buma nl award ‘Beste Single Pop’ en liet hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staan ook op het album.

Afgelopen zomer had Diggy Dex samen met Ali B de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’.

Diggy Dex was in november 2016 te zien in het tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’. Aan deze aflevering werkte ook Boudewijn de Groot en Herman van Veen mee. De afgelopen tijd was Diggy Dex vaker te zien op tv bij onder andere ‘Ik Hou Van Holland’ en ‘NOS Sportgala’.

Aan het einde van 2016 bracht hij samen met Guus Meeuwis de single ‘Tabee’ uit speciaal voor ‘Groots met een zachte G’ in de Ziggo Dome, waar hij ook als gastartiest bij was.

Op 17 april 2017 heeft de Nederlandse rapper een show in Koninklijk Theater Carré. Hij zal er niet alleen met zijn live band staan maar ook met diverse gastartiesten zoals: Eva de Roovere, JW Roy, Stef Bos en Paul de Munnik.

Diggy Dex zal ook acte de présence geven bij ‘Vrienden van Amstel Live’, eind januari 2017.

Kortom, Diggy Dex is klaar voor het festivalseizoen 2017 en in 2018 zal hij een theatertour gaan doen.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Diggy Dex? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

 

2e weekend, Zaterdag 12 augustus Alle acts