Zomerterras

10 t/m 26 augustus

Diona Fox & Her Ragdolls

10 aug 21:30
Kleine podium
Diona Fox & Her Ragdolls

Bestaat er zoiets als een polderversie van Amy Winehouse? Jazeker! En ze gaat schuil onder de naam Diona Fox. De schone Rotterdamse heeft een diepe voorliefde voor (neo)soul, jazz en pop. Gecombineerd met een wereldklasse band en wat rauwigheid ontstaat er een broeierig en sexy geluid dat ook invloeden herbergt van bijvoorbeeld Ella Fitzgerald, Carmen McRae en Billie Holiday.

Haar ‘Ragdolls’ zijn een klasse apart. Gitaarvirtuoos Roy de Rijke is een echte jazzman, met ferme wortels in de zigeunerjazz. Op bas treffen we stadsgenoot Remus Aussen. Remus is één van Nederlands betere bassisten en zijn prachtige baslijnen worden gespeeld op zowel contrabas als de ‘gewone’ elektrische basgitaar. Kers op de taart is Lodewijk Bles. Met zijn klassieke achtergrond op de drums gaat hij geen muzikale uitdaging uit de weg en verzorgt hij de ultieme finesse bij Diona Fox & her Ragdolls.

De band timmert flink aan de weg en speelt inmiddels al meer dan negentig shows per jaar. Een must-see voor liefhebbers van Amy Winehouse, Django Reinhardt en 60’s soul.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Diona Fox & Her Ragdolls? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

1e weekend, Vrijdag 10 augustus