Zomerterras

16 aug t/m 1 sep 2019

Snel naar (archief 2019)

Bourbon Avenue

vr 23 aug 18:30 en 19:30
Kleine podium
Bourbon Avenue
In samenwerking met Kroepoekfabriek

Bourbon Avenue is een naam die je wellicht al doet denken aan de boulevard in de warme, zuidelijk steden van de VS. En dan heb je goed gedacht. De band, gecentreerd rond drummer én zanger Marlon Pichel, brengt southern soul. Als je nu een paar vraagtekens boven je hoofd hebt, denk dan eens aan namen als Otis Redding, The Allman Brothers en Little Feat. Rauw, puur en uit het hart.

Bourbon Avenue is een echte prijsvechter. Ze wonnen de publieks- en juryprijs van De Grote Prijs van Rotterdam in 2018, stonden op North Sea Jazz en zijn tal van radiostations afgegaan. Als kers op de taart bestormen ze de Popronde. Hun EP hebben ze in Boston, VS opgenomen met de producer van o.a. Eli Paper Boy Reed. Nieuwe plannen zijn onderweg, waaronder een volledig album.

Terras Award

Stem op Bourbon Avenue

Deze artiest maakt kans op de Terras Award. Klik op de award en geef de foto van de artiest een like op Facebook en zorg dat jouw favoriete artiest een bandfeestje wint! Check het Facebook-album alle bands in de race voor de Award en geef je like aan je favoriet.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Bourbon Avenue? Laat even weten!

 

2e weekend, Vrijdag 23 augustus, Terras Award Alle acts