Zomerterras

5 t/m 21 aug

Dag Zonder Drempels

za 20 aug 12:00
Diverse locaties
Dag Zonder Drempels

De laatste zaterdag van het Zomerterras is het weer zover: De Dag Zonder Drempels! Tijdens deze dag wordt rekening gehouden met iedereen, mét en zónder beperking. Kom rondjes draaien in de draaimolen, trommelen bij de Djembéschool, haal fratsen uit met de Mikkies en kom lekker bij met een gratis ijsje of een pannenkoek. Alles kan tijdens de Dag Zonder Drempels. Je kunt knutselen en schilderen, kunsten uithalen bij circus Hannes & Co en je beste judoworpen laten zien. Dit jaar kun je zelfs trouwen voor 1 dag!

Ook muzikaal wordt de Dag Zonder Drempels weer een feestje dit jaar. Met drie verschillende bands en natuurlijks de Silent Disco met dj’s Raimond en Leo IJdo!

Dag Zonder Drempels wil alle mensen, met en zonder beperking, met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen. Instellingen voor mensen met beperkingen, scholen voor speciaal onderwijs en projecten voor begeleid wonen in Vlaardingen en omliggende gemeenten worden persoonlijk uitgenodigd. Mede door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, fondsen, artiesten en (lokale) ondernemers zijn alle activiteiten gratis.

Kom je ook naar Dag Zonder Drempels? Laat even weten!

 

3e weekend, Zaterdag 20 augustus Alle acts