Zomerterras

4 t/m 20 aug 2023

Snel naar (archief 2023)


Tukan

za 5 aug 21:30
Podium 2
Tukan

Ons programmeursteam reist elk jaar stad, land en internet af op zoek naar de beste acts voor jouw Vlaardingse achtertuin, zoekend naar de formules voor de vetste avonden. Zo was er een sterke wens voor een avond gericht op electronica, die plots zijn fundament vond toen onze fijnproevers in een dampende kelder in Groningen (true story) het heerschap van Tukan tegenkwamen.

Het Brusselse Tukan is namelijk een weergaloze livebeleving die je helemaal opzuigt. Niet vanwege de briljante teksten of pakkende melodietjes, wel vanwege hele dikke, stuwende beats die je normaliter alleen tegenkomt in het nachtleven. Pure hypnose: meeslepend en groots in subtiliteit. En waar je hier nu wellicht een dj achter de draaitafel verwacht, is niets minder waar: Tukan is volledig live. De formatie bestaat uit een drummer, toetsenist, guitarist en bassist, maar is op geluid niet te onderscheiden van de betere platendraaier.

Daarmee is Tukan een echte dancemachine, gemaakt voor de dansvloeren, met precisie en kracht en vloeiend al seen dj-set. Een absolute must-see voor dit Zomerterras!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Tukan? Laat even weten!

 

1e weekend, Zaterdag 5 augustus Alle acts