Kom bij de Crew

Lijkt het jou ook wel wat om komend Zomerterras je steentje bij te dragen aan weer een succesvol en onvergetelijk festival? Dat kan! Meld je aan via kroepoekfabriek.nl/zomercrew.

Het Zomerterras en De Kroepoekfabriek werken deze zomer weer samen.  De KF werft en begeleidt de Zomercrew, die volledig bestaat uit vrijwilligers. Deze Zomercrew houdt de bars alle festivaldagen draaiende. Dankzij deze samenwerking kan er een groter deel van het totaalbudget besteed worden aan het programma.

Wat je krijgt voor je inzet? Naast dankbaarheid en roem, is er natuurlijk na elke avond hard werken een prettige naborrel en die zijn zo nu en dan legendarisch. Verder krijg je een training, een T-shirt, heel veel lol en leuke collega’s!

Zomercrew als groep?

Misschien vindt je het leuk om met je buren, voetbal- of korfbalteam, vrienden, familie of collega’s een bar tijdens het Zomerterras te bemannen. Ook dat kan! Via het aanmeldformulier op kroepoekfabriek.nl/zomercrew kun je je ook als team opgeven (een team bestaat uit 6 mensen).

Meer informatie

Ben je er nog niet helemaal uit of het iets voor je is? Of weet je nu al dat het je supertof lijkt, maar je hebt nog wat vragen: zoek contact met de KF en al je vragen worden beantwoord!