Zomerterras Kinderen

Op het Zomerterras is van alles te doen voor kinderen. Jongleren en acrobatiek bij Circus Hannes en Co, knutselen, haarvlechten en schminken bij UN1EK en b-creative, aan de slag met materiaal uit het Rijksmuseum bij het Rijksatelier VLD of Vlaardingen in 1018 ontdekken bij de Slag bij Vlaardingen tent.

Op alle zondagen zijn Circusschool Hannes en Co en het crea-team van UN1EK er met hun activiteiten om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Op vrijdagen van 18.00 tot 20.00 uur is het crea-team van UN1EK er ook. Het Rijksatelier en de Slag bij Vlaardingen zijn er ook iedere zondag en op vrijdagen en zaterdagen tot 21:00 uur.

Circusschool Hannes en Co, iedere zondag

De tent toont trots haar pracht. Het pistezeil ligt er gekleurd bij. Het circusmateriaal wacht uitdagend op haar deelnemers. Je ‘ruikt’ de spanning en opwinding. Je voelt de uitdaging en de kriebels om iets te gaan doen..

Iedereen kan van alles zelf uitproberen. Een poging wagen om te jongleren met balletjes, doekjes, ringen of kegels. Balanceren over een smal koord als een echte acrobaat. Of staan op een grote loopbal, lopen op stelten, en al lijkt het onmogelijk, even zitten of fietsen op zo’n fiets met maar één wiel!

Ook oude vaardigheden, vaders en moeders en opa’s en oma’s nog bekend, kunnen nieuw leven worden ingeblazen: spelen met de diabolo, draaien met de vlinderstokken of met de hoelahoep. Niet alleen een feestelijk gezicht, maar ook spannend om te doen! En wat dacht je van touwtje springen? Alleen of samen; er zijn wel 16 verschillende sprongen op kaart gezet om uit te proberen. Voor de allerkleinsten is er klein materiaal waar de kinderen eindeloos mee kunnen spelen.