Zomerterras

15 t/m 30 augustus 2014

Snel naar (programma 2014)

Dag Zonder Drempels

vr 30 aug 12.00 - 17.00 uur
Diverse locaties
Dag Zonder Drempels

Het is al 7 jaar feest in het Oranjepark. Feest voor iedereen, maar vooral voor kinderen. Met of zonder verstandelijke of lichamelijke beperking iedereen is welkom. Op deze dag zijn er letterlijk en figuurlijk geen drempels. 

Ook dit jaar treden er artiesten op, je kunt cupcakes versieren, gratis een pannenkoek of ijs eten, bloemschikken, iets leuks in elkaar boetseren, over de rolstoelhindernisbaan, je laten vermaken door de clowns, de goochelaars, circusacts doen, in de draaimolen die ook geschikt is voor mensen in een rolstoel en ook dit jaar enkele nieuwe activiteiten, zoals de spuitwedstrijden. Zeer verrassend was in 2013 het G-judo. Sportschool Hoogendijk zal ook dit jaar weer aanwezig zijn. Ook is er de Snoezelbus en kan men huifbed rijden op de Julianasingel. Topper is als altijd weer de kinderboerderij. 

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten om de organisatie, het programma, het vervoer, de aanpassingen aan het terrein, enz. te regelen. Alle instellingen voor mensen met beperkingen, scholen voor speciaal onderwijs en projecten voor begeleid wonen in de regio krijgen een uitnodiging.

Meer over deze act
Kom je ook?

Tickets kopen

Afrekenen

 

3e weekend, Zaterdag 30 augustus Alle acts