Zomerterras

15 t/m 30 augustus 2014

Snel naar (programma 2014)

Vrienden van de Wannebiezz

vr 30 aug 20.30 uur
Tent
Vrienden van de Wannebiezz

Na het succesvolle optreden van de Wannebiezz met 4 bevriende muzikanten én Jacques Herb tijdens de Zomerterras Finale 2013, kon een vervolg op B!K D!EL niet uitblijven. 

Arie, Rocco en Gilles wilden echter geen reprise. Met hun feestelijke theatershow “Vrienden van de Wannebiezz” nog vers in het geheugen bedachten ze dat een combinatie van beide concepten een verrassende en vooral gevarieerde avond moest opleveren. Hoewel ze zich op het grote podium als een vis in het water voelden, misten ze de intieme sfeer van voorgaande jaren in de tent. Maar de heren wilden het dan wel weer ‘net even anders’. Er bleek namelijk aan de andere zijde van de grote tent nog een groot stuk terrein te zijn, die zich uitstekend leent voor een ouderwets ‘tuinfeest’. Tussen de verlichte bomen met wat foodkarretjes, de royale bar in je rug, het zicht op de vijver en de intieme setting ervaar je weer een beetje de sfeer van het Zomerterras van weleer. Speciaal voor deze avond wordt dit sfeervolle stukje van het park omgedoopt tot het ‘Rollebollebos’. 

De Wannebiezz brengen samen met hun band ‘de Patjepeeërs’ weer een grote variatie aan lekkere meezingers. Tevens ontvangen zij hun muzikale vriendin Angelina (Nationaal Songfestival + ‘This kiss’) en vriend Edwin (Toppers 2013 + De Regenboog). 

Maar dat is nog niet alles; tussendoor rijgt Kevin Brouwer (RTL4), samen met Saxofonist Xander (Saxy Xander), de ene dance-classic-hit aan de andere. Kortom: een nostalgische slotavond met muziek, lekkere hapjes, drank en alleen maar vrienden. Dat is ‘Vrienden van de Wannebiezz’.

Meer over deze act
Kom je ook?

Tickets kopen

Afrekenen

 

3e weekend, Zaterdag 30 augustus Alle acts