Zomerterras

2015

Snel naar (programma 2015)

De Vaart

do 7 aug 20:00
Grote podium
De Vaart

Deze zes koppige band is net ontstaan en spelen nu al op verschillende podia door de “wereld”, met hun uitstekende keuze uit verschillende muziekstromen spelen ze het publiek helemaal plat. Met een mix van pop, rock, nederpop, smartlap en soul gaan de benen van de vloer en zal er de hele avond gedanst worden. Door de instrumenten als drum, gitaar, toetsen en bas zal de muziek tijdloos zijn en altijd op z'n plaats, met de stem van de leadzanger gesteund door de andere bandleden is het een geweldig oor schouwend spel waar het charisma van afspringt. Deze band weet waar ze het over hebben wanneer ze op het podium staan. Of het nou kleinschalig en accoustisch in de achtertuin is of op een festival, partijen of evenementen, de jongens blijven vol enthousiasme en overgave voor de muziek spelen. 

De Vaart is eveneens een nieuwe aanwinst in het Vlaardingse bandcircuit. Volgens sommige insiders is deze band de nieuwe revelatie op bandgebied in deze regio. Waar de meeste bands nummers uit hetzelfde vijvertje vissen, vist De Vaart niet in een vijver of de Vaart maar in de zee. 

Het repertoire vliegt van links weer helemaal naar rechts, om dan van boven weer naar beneden te gaan. Vergeet niet om wat keelsnoepjes in je zak te doen, want na dit uur der herkenning ben je zo schor als je nog nooit bent geweest en hangen je stembanden nog net aan je hoektanden.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar De Vaart? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

 

1e weekend, Vrijdag 7 augustus Alle acts