Zomerterras

2015

Snel naar (programma 2015)

Poliana Vieira

za 9 aug 12:00
Kleine podium
Poliana Vieira

3VOOR12 beschreef haar in hun recensie als een artiest met een “prachtige pure stem, perfecte timing en die haar zang gebruikt in verschillende ritmes, met spoken word als afwisseling“ wegens haar 3 maal uitverkocht optreden op Stukafest Rotterdam. Daarnaast stond ze als voorprogramma van Lilian Vieira’s debuut album SambaSoul. 

Binnen een succesvol jaar als Muziek Ambassadrice van Rotterdam 2013 heeft Poliana, de in Portugal geboren singer/songwriter, haar debuut album MOODS gepresenteerd. Dit was in eind oktober in óók een uitverkochte zaal van De Doelen. Het album heeft vervolgens op Luisterpaal gestaan van Radio 6, naast de benoeming tot Nieuw Soul & Jazz Talent door de Radio 6 en “Album van de Maand November “ door Radiostation ClubRigter. Dankzij haar eerste single “His Love is Worth” heeft ze ook twee nominaties binnengesleept, voor o.a “ Plaatje van Rotterdam” door de Popunie. 

MOODS is een Portugees en Engelstalig album waarin de muziek zich laat omschrijven als een kruising van Pop, Soul en Wereldmuziek, met ritmische en melodische invloeden uit Kaapverdië, Portugal en Brazilië. Vieira zingt zowel Engels als Portugees en reflecteert - over het leven, liefde en hoop. Het debuutalbum is sterk beïnvloed door haar afkomst, leven en ervaringen. 

Voor velen is Vieira ook bekend als vocaliste van Re:Freshed Orchestra, met wie zij in 2013 op North Sea Jazz heeft gestaan en op Uitmarkt (prime time uitgezonden op Nederland 2). 

MOODS is o.a. te vinden op Itunes, Spotify en Deezer.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Poliana Vieira? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

 

1e weekend, Zondag 9 augustus Alle acts