Zomerterras

7 t/m 22 augustus 2015

Snel naar (programma 2015)

Nils Fischer & Timbazo

do 21 aug 22:30
Grote podium
Nils Fischer & Timbazo

Een uitgelaten feest waarbij salsa en jazz met de high intensity van de Cubaanse timba versmelten: dat is Timbazo - dansen, dansen en nog meer dansen! 

Timbazo’s eerste CD ¡Gracias Joe Cuba! (Grammy-geselecteerd!) heeft de salsawereld doen schudden op haar grondvesten - het album werd destijds door de internationale pers beschouwd als dé salsa CD van het jaar. Er volgden talrijke concerten, o.a. op het hoofdpodium van North Sea Jazz, Norway Salsa Congress, Festival Mundial, Latin Village, Tropentheater en Zomercarnaval Rotterdam - voor 40.000 mensen. 

Nu is de band terug met de nieuwe knallende CD 'Rumberos a Montón', simpelweg te vertalen als ‘heel veel rumberos’. Nils Fischer, één van de toppercussionisten in Europa, heeft wereldsterren voor de nieuwe CD uitgenodigd: o.a. zangeres Lucrecia, trompettist Alexander Abreu, percussiegod José Luís Quintana ‘Changuito’ en zelfs onze eigen rijzende ster Shirma Rouse. 

 De live band presenteert vanaf 2015 een nieuw repertoire en een wervelende show - met een spectaculaire, internationale line-up waaronder drie van de beste salsa zangers van Europa: Alberto Caicedo, Nando Vanin & Fabian Nodarse.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Nils Fischer & Timbazo? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

 

3e weekend, Vrijdag 21 augustus Alle acts