Zomerterras

10 t/m 26 augustus 2018

Almost Silent Live Concert feat. De Vaart

za 25 aug 20:00
Kleine podium
Almost Silent Live Concert feat. De Vaart

Net even anders dan de Silent Disco, maar minstens zo leuk: Dit jaar is er op het Zomerterras een Silent Band! Net zoals je bij een silent disco gewend bent krijgt iedereen een koptelefoon met lekkere muziek. Hier komt de twist: de muziek wordt helemaal live gespeeld door niemand minder dan feestband De Vaart!

Discoterras

Het Discoterras is al bijna twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke discokrakers uit de jaren 70 en 80, maar ook de tofste nummers van daarna en nu. Op het Discoterras ontmoet je je vrienden, maak je vrienden en zie je oude vrienden weer terug. Kortom: party, music, dance, friends, drinks & bites. Tickets zijn alleen te koop via zomerterras.nl

PS: Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen tot 20:00 uur onder begeleiding van een volwassene (21+) met entreeticket. Per volwassene mogen maximaal 2 kinderen gratis mee. Na 20:00 uur moet iedereen die naar binnen wil een entreebewijs hebben, ook kinderen tot en met 12 jaar.

Kom je ook naar Almost Silent Live Concert feat. De Vaart? Laat even weten!

Tickets kopen

Afrekenen

**Kaartjes kopen? Let wel goed op: Discoterras is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Alleen toegang met een online gekocht ticket. Lees de huisregels, dan weet je wat je wel en niet mee kan nemen. Bij de toegangspoort wordt goed gecontroleerd voor uw veiligheid. Ticketprijs is inclusief onbeperkt gratis toiletbezoek. Gekochte tickets worden niet teruggenomen. Geef ze weg of biedt ze aan via de socials.

Dit is een onderdeel van het Discoterras

 

3e weekend, Zaterdag 25 augustus Alle acts