Zomerterras

10 t/m 26 augustus 2018

SuperDuper DiscoShow

za 25 aug 20:00
Grote podium
SuperDuper DiscoShow

Jasper en Max presenteren al zo lang het Zomerterras bestaat hits van toen, nu en alles daar tussenin. Discokrakers om je beste John Travolta-moves uit de kast te trekken, ‘80s hits waarbij je je innerlijke Michael Jackson kan loslaten en andere classics uit de jaren 70 en 80. Op het Discoterras dans je met een drankje in je hand samen met al je vrienden.

Discoterras

Het Discoterras is al bijna twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke discokrakers uit de jaren 70 en 80, maar ook de tofste nummers van daarna en nu. Op het Discoterras ontmoet je je vrienden, maak je vrienden en zie je oude vrienden weer terug. Kortom: party, music, dance, friends, drinks & bites. Tickets zijn alleen te koop via zomerterras.nl

PS: Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen tot 20:00 uur onder begeleiding van een volwassene (21+) met entreeticket. Per volwassene mogen maximaal 2 kinderen gratis mee. Na 20:00 uur moet iedereen die naar binnen wil een entreebewijs hebben, ook kinderen tot en met 12 jaar.

Tickets kopen

Afrekenen

**Kaartjes kopen? Let wel goed op: Discoterras is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Alleen toegang met een online gekocht ticket. Lees de huisregels, dan weet je wat je wel en niet mee kan nemen. Bij de toegangspoort wordt goed gecontroleerd voor uw veiligheid. Ticketprijs is inclusief onbeperkt gratis toiletbezoek. Gekochte tickets worden niet teruggenomen. Geef ze weg of biedt ze aan via de socials.

Dit is een onderdeel van het Discoterras

 

3e weekend, Zaterdag 25 augustus Alle acts