Zomerterras

16 aug t/m 1 sep 2019

Snel naar (archief 2019)

Joost Wander

vr 16 aug 18:00 en 19:00
Terras
Joost Wander

Joost is een Nederlandstalige singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist mét Vlaardingse roots die blije Nederpop verpakt in reggae-invloeden. Kortweg: een mix van Nielson, Doe Maar en Alain Clark. Hij deed eerder mee aan Muziek bij de Buren en dat was zo verrekte aanstekelijk dat we hem graag terugzien op het Zomerterras. Aan hem de eer om als allereerste act van 2019 op het terras het Zomerterras te openen.

Je kan Joost eerder hebben gezien tijdens Giels Talentenjacht, diens ochtendshow of als voorprogramma/support bij Xander de Buisonjé, Blof of Danny Vera. Wellicht heb je zijn EP ‘Losse Flodders’ al wel eens gehoord of de opvolger ‘Scherp Schieten’. Misschien struinde je over het Oerol festival of Vestingpop en liep je Joost tegen het lijf. Of je zag hem de publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam winnen. Weet in elk geval dat je na het Zomerterras je remedie hebt gevonden tegen een pesthumeur, want Joost maakt je onmetelijk vrolijk!

Terras Award

Stem op Joost Wander

Deze artiest maakt kans op de Terras Award. Klik op de award en geef de foto van de artiest een like op Facebook en zorg dat jouw favoriete artiest een bandfeestje wint! Check het Facebook-album alle bands in de race voor de Award en geef je like aan je favoriet.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Joost Wander? Laat even weten!

 

1e weekend, Vrijdag 16 augustus, Terras Award Alle acts