Zomerterras

16 aug t/m 1 sep 2019

Snel naar (archief 2019)

A Mili

za 17 aug 21:30
Kleine podium
A Mili
In samenwerking met Kroepoekfabriek

De Surinaamse is A Mili (Milaisa Breeveld) is puur vuur. Na haar succes in het thuisland in 2015 met single ‘Geblinddoekt’ steekt ze de grote plas over naar Nederland. Alhier start ze haar studie aan de ArtEZ Popacademie. En die move legt haar geen windeieren. Ze wordt opgemerkt door artiesten als Typhoon, Kenny B en Jeangu Macrooy. Ze treedt mee op en tegelijkertijd vindt ze bandleden waarmee ze bouwt aan haar eigen nummers.

Haar mix van reggae, hiphop, soul en funk steekt boven het maaiveld uit. Jubelende kritieken vanuit de pers en ‘de industrie’ duikt er vol op. In 2018 deed ze op hele succesvolle wijze mee aan het rondreizende festival de Popronde. Voor haar shows daar ontvangt de Paul Smits Award voor ‘beste performer van de Popronde’.

A Mili staat voor je klaar tijdens het toch al hete Zomerterras. Oppassen met die brandblaren, A Mili is een echte firestarter.

Terras Award

Stem op A Mili

Deze artiest maakt kans op de Terras Award. Klik op de award en geef de foto van de artiest een like op Facebook en zorg dat jouw favoriete artiest een bandfeestje wint! Check het Facebook-album alle bands in de race voor de Award en geef je like aan je favoriet.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar A Mili? Laat even weten!

 

1e weekend, Zaterdag 17 augustus, Terras Award Alle acts