Zomerterras

16 aug t/m 1 sep 2019

Snel naar (archief 2019)

Roxeanne Hazes

za 17 aug 22:30
Grote podium
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes: haar met een Edison bekroonde debuut ‘In Mijn Bloed’ flirt met de 80’s, pop, R&B, neo-soul en zelfs het levenslied en ze treedt, naar goed Zomerterrasgebruik, op met een volledige band.

Haar debuutalbum 'In Mijn Bloed' werd enorm goed ontvangen en kreeg miljoenen streams en views. Shows in Amsterdam, Utrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag verkochten uit. Ze was met haar band te zien op festivals als Eurosonic Noorderslag en Paaspop, was huisband in De Wereld Draait Door en ontving een MTV Best Dutch Act-nominatie.

Alle grote radiostations (QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538, Radio 2 België, MTV) draaiden haar eerste twee singles grijs en Radio 2 dj Gerard Ekdom noemde nummer ‘Ik Was Toch Je Meisje’ een “instant klassieker”. Op Spotify heeft de track meer dan vier miljoen streams. Samen met 'In mijn Bloed' werd het nummer daar benoemd tot Top Song.

Voorjaar 2019 verscheen nieuwe muziek van Roxeanne Hazes om na de zomer met haar band weer het land in te trekken. “Vorig jaar stond in het teken van mijn debuutalbum en de geboorte van onze zoon. Het bewogen jaar en de vele shows met mijn eigen band hebben me geïnspireerd in de studio. Ik kan niet wachten om nieuwe muziek te laten horen en het land in te trekken”, aldus Roxeanne. “We gaan echt uitpakken."

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Roxeanne Hazes? Laat even weten!

 

1e weekend, Zaterdag 17 augustus Alle acts