Zomerterras

16 aug t/m 1 sep 2019

Snel naar (archief 2019)

Dag Zonder Drempels

za 31 aug 12:00
Diverse locaties
Dag Zonder Drempels

De laatste zaterdag van het Zomerterras is het weer zover: De Dag Zonder Drempels! Tijdens deze dag wordt rekening gehouden met iedereen, mét en zónder beperking. Kom rondjes draaien in de draaimolen, trommelen bij de Djembéschool, haal fratsen uit met de Mikkies, dans je suf in de Silent Disco en kom lekker bij met een gratis ijsje of een pannenkoek. Alles kan tijdens de Dag Zonder Drempels. Je kunt knutselen en schilderen, bloemschikken, kunsten uithalen bij circus Hannes & Co en je beste judoworpen laten zien.

Ook muzikaal wordt de Dag Zonder Drempels weer een feestje dit jaar. Onder andere Rita Young, Sandy Struijs, BEM en Third Base, van United by Music treden voor je op.

Dag Zonder Drempels

Dag Zonder Drempels wil alle mensen, met en zonder beperking, met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen. Instellingen voor mensen met beperkingen, scholen voor speciaal onderwijs, projecten voor begeleid wonen en reguliere scholen in Vlaardingen en omliggende gemeenten worden persoonlijk uitgenodigd. Mede door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, fondsen, artiesten en (lokale) ondernemers zijn alle activiteiten gratis.

 

3e weekend, Zaterdag 31 augustus Alle acts