Zomerterras

16 aug t/m 1 sep

Bazzookas

16 aug 22:30
Grote podium
Bazzookas
In samenwerking met Kroepoekfabriek

We beloven plechtig: dit wordt het grootste feest dat het Zomerterras ooit gezien heeft. Als organisatie willen we de band al jaren op de line-up hebben en in 2019 is het eindelijk zo ver: Bazzookas sluiten de eerste festivaldag af op het hoofdpodium!

Bazzookas omhelst namelijk niet alleen een beestachtig goede set muzikanten, maar kan zich beroepen op misschien wel de beste frontman van Nederland: Bazz. Het boegbeeld met de lange dreads tovert zelfs  de meest stijve hark om in een rausende feestmachine. Bedenk vervolgens dat je met een mannetje of vierduizend van de partij bent. Conclusie: een feestelijke chaos! Het 8-tal wist zelfs Australië, Slovenië, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland en Denemarken te bereiken met hun tours en optredens.

Wat voor muziek de mannen maken? Neem als basis feestelijke ska, voeg daar wat ska aan toe. Dat alles met invloeden uit ska. En vooruit: ze zingen vooral in het Nederlands en kennen hier en daar het wat hogere, feestelijke tempo uit de punk. Dat is dus skanken (zoek op en oefen!) en meebrullen tot je erbij neer valt. De hardst werkende band van Nederland doet de rest!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Bazzookas? Laat even weten!

1e weekend, Vrijdag 16 augustus