Zomerterras

2024

Heights Meditation

vr 9 aug 20:30
Zomerweidepodium
Heights Meditation

Rechtstreeks uit Abcoude-Noord (Amsterdam dus): Heights Meditation! In de wervelende, tropische klanken van de band vind je invloeden terug uit dub, hiphop, dancehall, ska en reggae met een dikke snuf Suriname. In de loop der jaren is de band een graag geziene gast geworden, met shows op de grotere reggaefestivals van de Benelux. Denk daarbij aan Reggae Geel, Kwaku, Reggae Lake en het grootste festival van ons land, Zwarte Cross. Dat wil niet zeggen dat ze de kleinere feestjes uit de weg gaan, want op straat spelen ze net zo graag met hun energieke, positieve en besmettelijke tunes. In Suriname wisten maar liefst drie tracks van de plaat ‘The System’ het te schoppen tot de eerste plaats in de charts. De achtmansformatie brengt de zon naar het Oranjepark!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Heights Meditation? Laat even weten!

 

1e weekend, Vrijdag 9 augustus Alle acts