Zomerterras

2024

Lorrén

za 10 aug 20:30
Zomerweidepodium
Lorrén

Na twee succesvolle EP's is deze juni haar debuutplaat ‘Sunkissed’ ten tonele verschenen. De plaat is het resultaat van bouwen, bouwen en optreden. Lorrèn wist al hoge ogen te gooien met haar muziek, die bestaat uit een eigentijdse mengelmoes van soul uit de sixties en seventies en pop. Zo ging ze mee als support act (in ons eigenste Nederlands: voorprogramma) van Chef’Special in Ahoy, Klokgebouw Eindhoven en AFAS en gingen de tickets voor de clubtour als zoete broodjes over de digitale toonbank. Zo waren de shows in TivoliVredenburg, Luxor en de Vorstin hartstikke uitverkocht. Niet zo gek dus dat we haar graag zien op het Zomerweide-podium op deze eerste zaterdag van het Zomerterras 2024!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Lorrén? Laat even weten!

 

1e weekend, Zaterdag 10 augustus Alle acts