Zomerterras

2024

Jump Cut

zo 11 aug 14:30
Veld
Jump Cut

In een magisch en filmisch decor, dat zo uit een droomwereld lijkt te komen, trakteert het acrobaten- en circusduo Raphael Herault en Summer Hubbard je op een indrukwekkende choreografie en knap staaltje acrobatiek. Laat je betoveren door dit duo met hun spannende capriolen op een enorm (trampoline)bankstel, hangend aan een gigantische straatlantaarn en rondrijdend op een elektrische trein. Een méér dan verbazingwekkend optreden dat een beroep doet op de fantasie van jong en oud én van alle kanten – dus 360° - te bekijken is!

De Franse Raphael Herault en Amerikaanse Summer Hubbard ontmoetten elkaar bij Cirque du Soleil, waar zij allebei als acrobaat aan verbonden waren. Ze vonden elkaar in hun gedeelde passie voor cinema en ontdekten dat de kunstvormen circus en cinema elkaar perfect kunnen aanvullen en vooral versterken. Al gauw was hun (inmiddels in België gevestigde) gezelschap Double Take – Cinematic Circus een feit, waarmee ze de afgelopen jaren een breed scala aan circusfilms, -acts en -shows hebben gemaakt.

Theater op het Zomerterras

De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met het Zomerterras iedere Zomerterraszondag om 14:30 uur een avontuurlijke en prikkelende theateract voor de hele familie! Van vrolijk tot muzikaal, van grappig tot spectaculair en van ontroerend tot spannend. Kom gezellig langs en laat je op het festivalterrein verrassen door de magie van theater!

In samenwerking met Stadsgehoorzaal
Kom je ook naar Jump Cut? Laat even weten!

 

1e weekend, Zondag 11 augustus Alle acts