Zomerterras

2024

Silver Pockets Full

zo 11 aug 13:30
Zomerweidepodium
Silver Pockets Full

De Vlaardingers die schuilgaan achter Silver Pockets Full begonnen ooit in de americana, zo rond 2014. Die traditie hebben ze echter bij plaat nummer twee en drie van zich afgeschud. Door meer elektronica aan hun sound toe te voegen, mede dankzij de komst van een nieuwe gitarist en bassist in 2020 en de kunsten van toetsenist Erik, zijn ze een nieuwe weg ingeslagen. De laatste plaat FACT/OR is een solide plaat gebouwd rondom het verhaal van de langzame teloorgang van onze wereld, waarin we verblind worden door louter digitaal contact. Met gruizende, elektronische baslijnen en hele lage drops putten ze inspiratie uit bijvoorbeeld Dave Matthews Band, Talk Talk, Red Hot Chili Peppers, Porcupine Tree, Coldplay en Peter Gabriel. Eights and nineties all the way, baby.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Silver Pockets Full? Laat even weten!

 

1e weekend, Zondag 11 augustus Alle acts