Zomerterras

2024

Tess et les Moutons

zo 11 aug 12:30
Zomerweidepodium
Tess et les Moutons

Tess Merlot is Hollands eigen uithangbord voor het Franse levenslied, het chanson. Vanaf het moment dat ze Jacques Brel voor het eerst hoorde, sprong de vonk over. De liefde bleef ze ze richtte een band op: Tess et les Moutons. Daarmee doet ze wat een chanson moet doen: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken.

Sinds het debuutalbum ‘Laissez-moi’ uitkwam in 2021 is haar reputatie groeiende. Samen met les Moutons trok ze het hele land door en trad zelfs met op het Residentie Orkest in een uitverkocht PAARD te Den Haag. Ook is ze met regelmaat te bewonderen op tv, waar ze in geuren en kleuren vertelt over haar liefde voor het Franse lied. Dat werkte zo aanstekelijk dat ze ook de landsgrenzen overtrok, met als hoogtepunt een uitverkochte Ellington Jazz Club in Perth, Australië. En het volgende hoogtepunt staat in oktober gepland. Ze treedt dan op met band én strijkkwartet in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Tess et les Moutons? Laat even weten!

 

1e weekend, Zondag 11 augustus Alle acts