Zomerterras

2024

Arp Frique & Family

vr 16 aug 20:00
Main stage
Arp Frique & Family
In samenwerking met De Kroepoekfabriek

De stuwende, pulserende beats van Arp Frique combineren Kaapverdische klanken met die van de Caraïben en New York City, helemaal live. De naam ‘Arp Frique’ komt voort uit de voorliefde voor vintage an analoge synthesizers (‘Arp’) en de dansbaarheid van de discohithit ‘Le Freak’ van CHIC. Je kan dus wel stellen dat de naam een uitstekende voorspeller gaat zijn van dat wat je gaat horen! Na het aandoen van festivals als Dekmantel, Lowlands, North Sea Jazz, Le Guess Who en Transmucicales bestormen ze dit keer ons hoofdpodium. Voetjes van de vloer!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Arp Frique & Family? Laat even weten!

 

2e weekend, Vrijdag 16 augustus Alle acts