Zomerterras

2024

Jordy Dijkshoorn

za 17 aug 21:30
Main stage
Jordy Dijkshoorn

Frontman van het roemruchte De Likt, onderdeel van het Gezelschap, poëet, boegbeeld van Rotterdam, bekend van tv en, als meest recente wapenfeit, stadsdichter van Vlaardingen: ‘onze’ Jordy Dijkshoorn is niet meer weg te slaan uit de muziek en cultuur.

Na al zijn behaalde successen en muzikale samenwerkingen, van De Staat tot en met Paul Elstak, keert hij terug met een portefeuille vol nieuw, eigen materiaal. Niet dat het recept fundamenteel verandert, want met Jordy weet je wat je moet verwachten. Zet je schrap voor een nietsontziende wervelwind, een bak aan energie en puntige electrohiphop: Jordy is coming to town!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Jordy Dijkshoorn? Laat even weten!

 

2e weekend, Zaterdag 17 augustus Alle acts