Zomerterras

2024

SlodDe & Vos in de Geluidentuin (3+)

zo 18 aug 14:30
Veld
SlodDe & Vos in de Geluidentuin (3+)

Dit is niet zómaar een liedjesvoorstelling; dit is een (té) gekke en betoverende show, waarin je ontdekt dat geluiden nét zo kleurrijk zijn als jijzelf! Luister naar de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), Vos (de Kat) en Katta (de Koala), terwijl ze namen bedenken voor vreemde kleuren die eigenlijk best wel echt lijken te zijn. Geniet van de vrolijke chaos in de Geluidentuin, probeer eens op je allerbest een liedje in je hoofd mee te zingen en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een... vogelschaap?!

Het muzikale duo SlodDe & Vos, bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, tourden als de voormalige hiphopband Relax jarenlang de wereld rond en ontvingen o.a. een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums. Gemotiveerd door een gemis aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes schrijven ze die nu zelf als de ondeugende en avontuurlijke SlodDe & VoS.

Theater op het Zomerterras

De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met het Zomerterras iedere Zomerterraszondag om 14:30 uur een avontuurlijke en prikkelende theateract voor de hele familie! Van vrolijk tot muzikaal, van grappig tot spectaculair en van ontroerend tot spannend. Kom gezellig langs en laat je op het festivalterrein verrassen door de magie van theater!

In samenwerking met Stadsgehoorzaal
Kom je ook naar SlodDe & Vos in de Geluidentuin (3+)? Laat even weten!

 

2e weekend, Zondag 18 augustus Alle acts