Zomerterras

2024

Supernatural Plays Santana

zo 18 aug 16:00
Main stage
Supernatural Plays Santana
In samenwerking met De Kroepoekfabriek

Wie ‘latin rock’ zegt, zegt Santana. De held Carlos Santana, de enige grote constante factor in de band, gaat al mee sinds de sixties heeft aardig wat generaties weten te beroeren met zijn gitaarwerk. Denk aan tracks als ‘Black Magic Woman’, ‘Maria Maria’, ‘Oye Como Va’ en ‘Samba Pa Ti’.

De groep van acht muzikanten uit de omgeving van Aken en Keulen die schuilgaat achter Supernatural treedt als sinds 2000 samen op. Ze zijn als geen ander op elkaar ingespeeld en trachten nog elke show met elke vezel in het lijf het vuur en de passie van Santana over te brengen op het publiek. Tintelende euforie, dames en heren!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Supernatural Plays Santana? Laat even weten!

 

2e weekend, Zondag 18 augustus Alle acts