Zomerterras

2024

KinderTERRAS

di 20 aug 12:00
Diverse locaties
KinderTERRAS

Het Kinderterras is dé plek voor creativiteit, fantasie en ontspanning. Kinderen van 6 tot 11 jaar (jonger of ouder kan natuurlijk ook) maken een heerlijke middag mee en doen allerlei activiteiten. De toegang en alle activiteiten zijn gratis.

Wat is er allemaal te doen?

Er zijn verschillende aanbieders van activiteiten:

Un1ek

Laat je creativiteit de vrije loop bij UN1EK! Kom tijdens het Kinderterras de mooiste creaties maken. We gaan vliegtuigjes bouwen, happy stones schilderen en natuurlijk zetten we tattoos en gaan we schminken. En nog zó veel meer, tot dan!

Vlaardingen in Beweging

Van bewegen word je blij en krijg je energie! Doe tijdens het Kinderterras mee met de buurtsportcoaches van Vlaardingen in Beweging. Zij zijn er met leuke sport- en spelactiviteiten zoals boogschieten en stoepranden. En wie weet kom je mascotte Ben in Beweging ook nog tegen!

Kade40

Doe gezellig mee aan de dansworkshops van Goya Dance Studio of maak je eigen druppelkunstwerk voor boven de bank bij de kliederkledderdruppeldruip- workshop. Kan je een stevige boot maken van takken? En zinkt een boot van papier? Experimenteer en ontdek mee tijdens de 'Drijven of Zinken' workshop. Met gerecyclede materialen en de kracht van de wind wordt het experiment aangegaan en ontwerpen de kinderen boten, vloten en vrachtschepen. Welke kan het meeste vervoeren en welke is het snelste aan de overkant? Vaar mee!

Minters

Dit jaar is Minters weer van de partij op het kinderterras met een smakelijke activiteit! Bij ons kan je, je eigen gezonde mini-pizza maken in de pizzarette. Kies je voor een kleurrijke paprika of smaakvolle champignons? Bedenk alvast jouw favoriete toppings en kom gezellig langs. We kijken ernaar uit om samen met jou de lekkerste pizza te maken!

Zomerterras

DJ-workshop en Stille Disco door Blondie en Brownie. Zet je eerste stappen als dj en ga zelf achter de knoppen en schuiven staan. Blondie en Brownie laten je dansen met hun Stille Disco Show. Geen zin in gefrutsel en geknutsel? Ga dan aan de slag op het circuit van de Oud Hollandse Spelen of leer je eerste circus skills bij de circus workshop van Circus Hannes & Co.

Stichting Aanzet

Even chillen en lekker ontspannen. Schuif aan bij de Boekfiets. De Boekfiets is een speciaal ontwikkelde bakfiets gevuld met een Kamishibai kastje en vertelplaten, spelmaterialen en een muziekinstallatie.

Bibliotheek De Plataan

De Bieb in Vlaardingen neemt je mee op een heuse Biebexpeditie. Uiteraard kunnen we hier niet vertellen wat dat is, maar maak je klaar voor een spannende ontdekkingsreis.

Afsluiting: ZomerBios Disney familie-film, aanvang 16:00

Deze ZomerBios-film wordt mogelijk gemaakt door

 

Kom je ook naar KinderTERRAS? Laat even weten!

 

Dinsdag 20 augustus Alle acts