Zomerterras

2024

ZomerBios & Riceau

di 20 aug 19:00
Zomerweidepodium
ZomerBios & Riceau

Aanvang voorprogramma: 19.30
Aanvang film 20.30

Bob Marley: One Love (2024)

Toegang gratis!

Nieuw op het Zomerterras: de Zomerbios! Gezellig met zijn allen naar de beste (muziek)films kijken onder de fonkelende sterrenhemel. Er zijn 200 zitplaatsen voor de aandachtige kijkers, maar het is ook leuk als je eigen kleedje meebrengt. Hapje en drankje er bij en genieten maar.

Om 19.30 start het programma met Riceau. Riceau is multidisciplinair artiest. Hij vertelt verhalen, met zijn muziek, zijn video’s, zijn schilderkunsten, zijn grappen en gedichten. Het liefst live op het podium, in een onemanshow zoals je die nog nooit hebt ervaren.

Na Riceau gaan we naar de film Bob Marley: One Love, over het leven en de muziek van Bob Marley.

Deze ZomerBios-avond wordt mogelijk gemaakt door

 

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar ZomerBios & Riceau? Laat even weten!

 

Dinsdag 20 augustus Alle acts