Zomerterras

2024

Sunset Forest

vr 23 aug 17:30 en 18:45
Zomerweidepodium
Sunset Forest
In samenwerking met De Kroepoekfabriek

Sunset Forest is een enthousiaste & ambitieuze band. Na het debuutalbum ‘The Sunset Calls’ brachten zij in april 2020 de EP ‘After the Winter’ uit. Het laatste werk is hoorbaar op de reeks singles die uitgebracht zijn in 2021. Hierop zijn zowel pop als folk invloeden hoorbaar. De muziek van Sunset Forest wordt getypeerd als een mix van The Lumineers, Kodaline en Mumford and Sons.

Sunset Forest gaat al vele jaren terug en is een band gevormd door Bastiaan Visser. Gestart als Ceaseless waarin de band meer pop songs produceerde is de band inmiddels gegroeid tot wat het vandaag is: Sunset Forest, een folk/pop collectief. Met 4 verschillende invloeden binnen de band heeft Sunset Forest echt een eigen sound weten te ontwikkelen.

Van een lach tot een traan, een dansje en een luisterend oor... je hoort en ziet het eigenlijk allemaal terug in de set. Dat is dus ook precies waarvoor we het allemaal doen, de luisteraar meenemen op een muzikale reis.

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Sunset Forest? Laat even weten!

 

3e weekend, Vrijdag 23 augustus Alle acts