Zomerterras

2024

Discoterras – ediciòn La Vida Loca

za 24 aug 20:00
Podium 1
Discoterras – ediciòn La Vida Loca

Het leukste en grootste dansfeest van Vlaardingen komt er weer aan. Met het thema La Vida Loca verlengen we het zomervakantiegevoel met een fantastische knalfuif. Meer ingangen, minder rijen, meer toiletten, meer barren, meer plezier!

Kaarten voor het Discoterras zijn alleen online verkrijgbaar (zie hieronder). Dus niet aan de poort. Wees er snel bij, want niemand wil het missen.

Let op!

  • Discoterras is dit jaar toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het festivalterrein toegelaten.*
  • Alleen toegang met een online gekocht ticket.
  • Lees de huisregels, dan weet je wat je wel en niet mee kan nemen. Bij de toegangspoort wordt goed gecontroleerd voor ieders veiligheid.
  • Ticketprijs (€17,50) is inclusief onbeperkt gratis toiletbezoek. Er is dit jaar een extra toiletzone!
  • Gekochte tickets worden niet teruggenomen. Geef ze weg of biedt ze aan de socials.

*Voor de leeftijdsgrens volgen we de beleidsadviezen van Veiligheidsregio Rotterdam en de NVWA in het kader van alcoholbeleid.

Tickets kopen

Afrekenen

**Kaartjes kopen? Let wel goed op: Discoterras is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Alleen toegang met een online gekocht ticket. Lees de huisregels, dan weet je wat je wel en niet mee kan nemen. Bij de toegangspoort wordt goed gecontroleerd voor uw veiligheid. Ticketprijs is inclusief onbeperkt gratis toiletbezoek. Gekochte tickets worden niet teruggenomen. Geef ze weg of biedt ze aan via de socials.

Dit is een onderdeel van het Discoterras

 

3e weekend, Zaterdag 24 augustus Alle acts