Zomerterras

2024

Banan'O'Rama

zo 25 aug 14:30
Veld
Banan'O'Rama

Wat krijg je wanneer je fysieke komedie, mime en bizarre circustrucs combineert? De grappige, interactieve en spectaculaire onemancircusshow Banan’O’Rama van de Frans-Canadese artiest Pierrick St-Pierre alias Ahuma. De acts van Ahuma ontstaan vanuit zijn grote nieuwsgierigheid naar en verlangen om menselijke grenzen op te zoeken en met die grenzen te spelen. Het hoogtepunt van de show speelt zich af op een 2,5 meter hoog slap touw, waar hij voortdurend de indruk wekt steeds (bijna) van af te vallen maar die hij stiekem perfect beheerst. En dit avontuur begint bij het publiek, want het touw wordt steeds vastgehouden door een kind. Banan’O’Rama is een staaltje fantastisch familie-entertainment.

Theater op het Zomerterras

De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met het Zomerterras iedere Zomerterraszondag om 14:30 uur een avontuurlijke en prikkelende theateract voor de hele familie! Van vrolijk tot muzikaal, van grappig tot spectaculair en van ontroerend tot spannend. Kom gezellig langs en laat je op het festivalterrein verrassen door de magie van theater!

In samenwerking met Stadsgehoorzaal
Kom je ook naar Banan'O'Rama? Laat even weten!

 

3e weekend, Zondag 25 augustus Alle acts