Zomerterras

2024

Church of Cash

zo 25 aug 15:45
Main stage
Church of Cash
In samenwerking met De Kroepoekfabriek

De uit de VS afkomstige Church of Cash kent, simpel gezegd, geen gelijke. Dit is met een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dé meest authentieke Johnny Cash die je anno 2024 tegen gaat komen! Voor velen in de regio is deze band inmiddels geen onbekende meer, want op de jaarlijkse EU-tours doen ze steevast en met heel veel liefde en plezier De Kroepoekfabriek aan.

De Man In Black overleed in september 2003, maar zijn steengoede muziek leeft voort. Johnny Cash heeft velen weten te raken met zijn liedjes, die tijdloos zijn gebleken. Classics als ‘I Walk The Line, ‘Cry, Cry, Cry’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Hurt’, ‘Folsom Prison Blues’ en natuurlijk ‘Ring of Fire’ worden op ongekend sterke wijze vertolkt door dit heerschap uit Oklahoma. Een ervaring die je moet meemaken als je ook maar een beetje van muziek houdt en een absolute topafsluiter van het Zomerterras 2024!

Meer over deze act
Kom je ook?
Kom je ook naar Church of Cash? Laat even weten!

 

3e weekend, Zondag 25 augustus Alle acts