Zomerterras

Nieuws

Kaartverkoop Discoterras 2019 van start

Geplaatst op dinsdag 11 juni 2019

Discoterras presents: “Now That We Found Love”, Zomerhits van ’80 tot nu + Silent Karaoke

Het Discoterras is al twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke zomerhits van ’80 tot nu en Silent Karaoke. 

Zomerhits
De dj’s hebben een vrolijke parade aan heerlijke vakantiehits samengesteld. Er zit er vast wel een bij die je doet denken aan een heerlijke zonvakantie, je eerste vakantie zonder je ouders of een vakantieliefde. Of gewoon omdat het een leuk nummer was om lekker op te dansen.

Silent Karaoke
Huh? Eerst was er de Silent Disco. Toen de Silent Band (De Vaart!!!) en dit jaar mag je zelf een lied zingen op de Super Silent Karaoke!

Tickets
Tickets zijn alleen online te koop, je kunt kiezen uit:

  • Discoterras € 10 
  • Discoterras Vriend € 15: word Vriend van het Zomerterras!

Als Vriend steun je het Zomerterras enorm én krijg je een unieke Zomerterras goodie en een 8-rittenkaart voor het toiletbezoek cadeau, af te halen vanaf 16 augustus aan de kassa op het Zomerterras. Dus koop dat kaartje.

PS: Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen tot 20:00 uur onder begeleiding van een volwassene (21+) met ticket. Per volwassene mogen maximaal 2 kinderen gratis mee. Na 20:00 uur moet iedereen een ticket hebben, ook kinderen tot en met 12 jaar.

Tickets: Koop hier je tickets

Terug naar overzicht